"Трима братя,три сестри"

 

 
Рейтинг: 3.00
(845)
Начало
Съдържание
Галерия на Дана Гарсия
Галерия на Паола Рей
Галерия на Наташа Клаус
Галерия на Марио Симаро
Галерия на Хуан Алфонсо Баптиста
Галерия на Майкъл Браун
Статии и интервюта
Новото в сайта
Съвместна работа след ТБТС
Актъорите
Братята Рейес
Сестрите Елисондо
Галерия на останалите герои
Мултимедия
Гледай Онлайн
Музиката...
За Сериала
Видео
Финалът
Maлко интересни факти
Римейкът
Банери
Колко добре познаваш "ТБТС" (ТЕСТ)?
Изтеглете си песните от сериала
Новини
Анкета


Зад Кадър По кориците на списанията Хуан - Давид Рейес Елисондо

Статии и интервюта / Интервю с Алфонсо Баптиста

Интервю с Алфонсо Баптиста
02.03.08 13:07
Вземи в gLOG
Ел Гато се завръща като модния красавец. Сега, без годеница, е концентриран в новата си роля.
Хуан Алфонсо Баптиста, по-известен като Ел Гато, не се беше появявал на екрана откакто изигра един от братята; роля, която му помогна да обиколи континента и да прекара един сезон в Испания.

Взе си две години, за да си почине, да изживее пълно връзката си с Наталия Парис, да се пробва в нещо като брак заедно с малката Мариана (дъщеря на Наталия) и да дочака "убедителна роля", за да играе отново.

Римейкът на 'Las Juanas' веднага го завладява, въпреки че не е имал възможността да види оригиналната теленовела, защото е различен проект, заснет из райски пейзажи, а и му дава възможност отново да играе.

user posted image

Как мина кастинга?

Бяха ми говорили за проекта, но аз имах договор с RTI и чак след като не се осъществи това, което ми бяха предложили, се пробвах на кастинга и явно това беше ролята за мен.

Сменил си визията си?

Да, героят ми е на 26 години, а аз съм на 31. Мускулестите тела, според мен, не ти дават разнообразие като актьор. Свалих седем килограма и се побрах в размер 30. Беше важна промяна и ми хареса. Исках да сваля теглото си; не беше голямо усилие,само правех много упражнения и ядях здравословно, много здравословно.

Диетата много строга ли беше?

Само един ден в седмицата ядях каквото ми се иска, в останалото време само протеини, малко въглехидрати, много фибри, никакво пържено, нито мазнини, нито още много неща, което в крайна сметка са боклуци. Тялото на човек е отражение на това, което яде; исках да не съм вегетарианец, но да спазвам балансирана диета.

Имаше слухове, че си използвал ботокс, за да заличиш бръчките по лицето?

Имах лицева парализа преди много време и тогава трябваше да прибегна до този метод, но сега не съм го използвал; това са слухове.

Как минават снимките?

Всеки ден ставаме в пет сутринта - като войници - закусваме и веднага след ядене отиваме на местата за снимки и снимаме цял ден до шест вечерта. Ако имаме нощни снимки и външни, оставаме там, докато свършим. Голямо усилие, но когато човек прави нещата с любов, ги приема със спокойствие.

Какво правиш в почивките?

Съботите, когато не снимаме, карам колело; ходя на фитнес и карам ски, ако е възможно, а останалото време си почивам в хотела. Ако ни дадат ваканция през декември планирам да се срещна с цялото си семейство в Доминиканската република.

Как прие раздялата с Наталия Парис?

С всяка раздяла идва страдание, ако е имало истинска любов, и това чувствам в момента. Сърцето ми не е спряло да обича. Напълно влюбен съм в нея и пълен с любов, която раздавам или пазя за себе си, защото бяхме много време заедно.

Какво мислиш за нея?

Наталия е много красива жена, добър човек. Аз съм много спокоен, но в живота понякога трябва да взимаме решения за доброто ни занапред или обратно. Просто така се случи и това е.

Имал ли си нещо със Стефани Кайо?

Не, нямам никаква, освен професионална, връзка с нея. Няма, нито е имало нещо със Стефамо. Имаме добра химия, продуцентите а теленовелите търсят двойка, която да изглежда добре, иначе новелата няма как да се развива...

Тогава откъде се появиха слуховете?

Хората се хващат за това, че сме двойка в сериала, че тя е хубаво момиче, че се разделих с Наталия и казват, че съм започнал връзка с нея. Но тези слухове са глупости и аз нямам намерение да обяснявам на всички, това ме отегчава. Моля да ме оставят на мира, защото ако не ме свързват с нея, ще е с някоя друга.

Слуховете усложниха ли връзката ти със Стефани?

Не обръщам внимание на тези неща и когато човек си знае истината, няма защо да крие нищо. Тя е страхотно момиче, красива и голяма професионалистка. Разбирам се добре с нея и това е.

Дразниш ли се?

Отегчава ме това, че измислят злонамерени коментари. Хората не разбират, че тези неща, които се говорят, влияят много на връзките на двойките, всички минават през трудни етапи. Не е хубаво за Наталия да чуе тези неща и още по-малко за мен.

Какво имаш да кажеш на онези, които бяха толкова сигурни за тази връзка?

Всеки да се занимава със своите проблеми и да не се бъркат в това, което не ги засяга.

В миналия ни брой Наталия говореше за ревността ти и казва, че това твое поведение е било определящо за раздялата...

Да, видях списанието, но не ми хареса това, което прочетох, и нямам какво да й отговоря...

Ще се съберете ли отново?

Нямам представа за нищо в този момент. Концентриран съм само в работата и знам, че времето на Бог е мъдро.

Още ли говориш със семейството й?

Връзката ми с тях е отлична. Още си говоря с тъщатаи се разбирам добре с нея. Обожавам Мариана и двамата имаме хубава връзка; често й се обаждам, а майка ми говори с майката на Наталия. Това са добри хора и това е.

Как беше да се срещнете отново на представянето на сериала?

От месец не бях виждал тази красива и прекрасна жена и когато я видях станах нервен. Обожавам Наталия, очарова ме, тя е моята героиня. Щом я видях, се приближих. Поговорихме хубаво, защото още има нежност между нас. Много е трудно да спреш такава любов; винаги е там и какво може да направи човек... Любовта не е свършила...
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1203