"Трима братя,три сестри"

 

 
Рейтинг: 3.00
(845)
Начало
Съдържание
Галерия на Дана Гарсия
Галерия на Паола Рей
Галерия на Наташа Клаус
Галерия на Марио Симаро
Галерия на Хуан Алфонсо Баптиста
Галерия на Майкъл Браун
Статии и интервюта
Новото в сайта
Съвместна работа след ТБТС
Актъорите
Братята Рейес
Сестрите Елисондо
Галерия на останалите герои
Мултимедия
Гледай Онлайн
Музиката...
За Сериала
Видео
Финалът
Maлко интересни факти
Римейкът
Банери
Колко добре познаваш "ТБТС" (ТЕСТ)?
Изтеглете си песните от сериала
Новини
Анкета


Зад Кадър По кориците на списанията Хуан - Давид Рейес Елисондо

Статии и интервюта / Знайно и незнайно за Алфонсо Баптиста:

Знайно и незнайно за Алфонсо Баптиста:
02.03.08 13:09
Статия :)
Вземи в gLOG
>Има татуирано слънце на корема си. С колкото и малко дрехи да се покрива в сериала, никога панталонът му не е толкова смъкнат, че да се види татуировката, която Алфонсо си направи преди пет години.
>Венецуелец е и по всеобщо мнение на живо изглежда много по-млад и по-красив, отколкото на телевизионния екран. Да не говорим за тялото му.
>Хуан Алфонсо е извайвал хубавото си тяло в продължение на седем години. Като експерт в това отношение казва, че 40 на сто от резултата се дължи на тренировките, а 60 на сто-на внимателно подбираната храна, която приема. Е, признава, че ако сложат пред него млечна пита, не може да й устои.
>Макар че е роден и е имал кариера във Венецуела, от известно време Хуан се е установил в Колумбия, а от няколко години живее и в Маями, където отсяда вече по бизнес.
>Домът му е обзаведен в източен стил-мебелите са изцяло от бамбук, докарани от Тайланд, леглото му е ниско, цялото бяло, зеленината в дома му също е от ориенталски растение, сред които и тамян.
>Баптиста е типичен представител на зодията си-Дева. Определя себе си като методичен, твърде рационален, много предпазлив.
>Бил е в националния футболен отбор на Венецуела(вратар), докато не решил да се насочи към професията на модел заради по-големите възможности, които дава тя в телевизията и рекламите.
>Опитвал е да вземе и "сериозно" образование по стоматология, но по средата на следването разбрал, че не може да се носят две дини под една мишница, а в неговия случай и три-футболните тренировки, ангажиментити за клипове и следването.
>Хуан Алфонсо се идентифицира само с една черта на своя герой Оскар от "Трима братя, три сестри"-с това, че е забавен. Останалото в характера на героя му-амбициозност и студенина, му се струва ужасно. Все пак му харесва, че режисьорът му дава свобода да импровизира и да добавя нови елементи към характера на Оскар. По време на снимките се е забавлявал страхотно, защото екипът "работеше и всички бяхме приятели".
>Хуан Алфонсо смята, че успехът на сериалите е непредсказуем и прилича много на рулетка-всички искат да спечелят, на едни им върви, а други се провалят.
>Хуан Баптиста обича да се радва на живота, но е сложна личност. Освен спорта, фитнеса и актьорството негова голяма страст е и музиката. Щом се прибере у дома, той сяда на пианото или на компютъра си и започва да твори музика. Най-съкровени са моментите, когато разхожда кучето си Нерон и мисли за свой си работи.
>Има приятелка-казва се Наталия Парис.
>Изключително предпазлив е с медиите, защото смята, че те са в състояние да разрушат и объркат личния живот на известните хора.
>Не е суеверен, но въпреки това е убеден, че светът се движи от действията и реакциите на хората и когато някой направи нещо добре, то се връща.
>Смята, че когато стане на 80, ще се чувства щастлив, ще живее на брега, ще бъде заобиколен от деца.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1167