"Трима братя,три сестри"

 

 
Рейтинг: 3.00
(845)
Начало
Съдържание
Галерия на Дана Гарсия
Галерия на Паола Рей
Галерия на Наташа Клаус
Галерия на Марио Симаро
Галерия на Хуан Алфонсо Баптиста
Галерия на Майкъл Браун
Статии и интервюта
Новото в сайта
Съвместна работа след ТБТС
Актъорите
Братята Рейес
Сестрите Елисондо
Галерия на останалите герои
Мултимедия
Гледай Онлайн
Музиката...
За Сериала
Видео
Финалът
Maлко интересни факти
Римейкът
Банери
Колко добре познаваш "ТБТС" (ТЕСТ)?
Изтеглете си песните от сериала
Новини
Анкета


Зад Кадър По кориците на списанията Хуан - Давид Рейес Елисондо

Съвместна работа след ТБТС / Белег на желанието / La marca del deseo

Белег на желанието / La marca del deseo
30.03.08 22:58

Автор:източник:http://telenovelasfans10.hit.bg
Новият сериал на Гато,участва и Хуан Себастиян Арагон (Армандо Наваро от "ТБТС")
Вземи в gLOG
The image “http://telenovelasfans10.hit.bg/images/LaMarcaDelDeseo.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

 


Телевизия RCN ни изненада със супер продукцията "Белег на желанието". В главните роли може да видим Хуан Алфонсо Баптиста (Оскар от "Трима братя, три сестри", Маркос от "Жената в огледалото") и Стефани Кайо ("Мария Емилия").

Историята се върти около пет млади жени, които са белязани от съдбата и проклятие. Търсейки страстта и любовта по земите на малко градче, случайно откриват баща си, Рейналдо Сантибаняс, бивш морски пехотинец, който е самотен и съжалява, че е изоставил майка им.

Денят, в който Рейналдо се жени за Дигна, жената, която не обича, се превръща в най-големия му кошмар. В този ден той и наследниците му са обречени на нещастие, предизвикано от проклятие:"Кръвта Ви ще бъде белязана от желанието. Във всеки момент, когато пожелаете някого/нещо, ще изпитате страшна болка"… Или поне това е легендата, която е разпространена в семейство Сантибаняс от около 30 години.
 

И както всяка легенда, най-вероятно и в тази има поне капка истина. От както са женени, Сантибаняс не са щастливи, въпреки че имат всичко: прекрасен син, Луис Едуардо, пари и власт. Както и да е, нещастието не е най-големият проблем на семейството, най-големият е, когато се узнава за петте незаконни дъщери на Рейналдо.

Те са Мария Валентина, Мария Канела, Мария Алегрия, Мария Соледад и Мария Кларидад, всяка с различна индивидуалност и живот, свързан с желанието и същия баща.

Кастът се допълва от: Сара Коралес, Мария Елиса Кампардо, Хейди Бермудес, Мими Моралес, Лукас Веласкес (Сами от "Вдовицата на мафията"), Хуан Себастиан Арагон ("Трима братя, три сестри"), Норида Родригес, Педро Паласио ("Забранени игри"), Констанса Гутиерес ("Имението") и Ана Ривера.
Ако сте гледали и сте харесвали теленовелата "Петте Хуани" (с Катрин Сиачоке), "Белег на желанието" също ще Ви допадне, защото е римейк на хитовата продукция от деветдесетте години
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1373